Το 1ο RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace είναι πλέον γεγονός!


Η πρώτη διοργάνωση βραβείων μόνο για τους Δρομείς στην χώρα μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Δεν ήταν όμως μόνο μια απλή εκδήλωση βράβευσης των Πρωταθλητών μας για τις επιτυχίες τους το 2021, θέλαμε να είναι κάτι σημαντικότερο, κάτι που να μας αγγίζει και να το νοιώθουμε όλοι «δικό μας».



Η εκδήλωση RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 12/2/2022 το απόγευμα, ήταν η ευκαιρία να «βρεθούμε» και να ανταλλάξουμε απόψεις όλοι εμείς που αγαπάμε το τρέξιμο στο βουνό, στην άσφαλτο, στα στάδια. Ήταν η δημιουργία μίας «ζεστής» συνάντησης με πολύ αθλητικό συναίσθημα βγαλμένο μέσα από τις δυνατές Αθλητικές στιγμές του 2021. Καταφέραμε τελικά να συναντηθούμε εκτός αγώνων, για να επιβραβεύσουμε και να χειροκροτήσουμε με αληθινό ενδιαφέρον Συναθλητές μας και Προπονητές μας, για τα αμέτρητα χρόνια προσπαθειών, για τις επίπονες και δύσκολες στιγμές της προετοιμασίας τους.

Οι «Ξεχωριστοί» για τις επιδόσεις τους εφέτος ήταν οι: Μάριος Αναγνώστου, Ασημακοπούλου Αικατερίνη, Γκελαούζος Κωνσταντίνος, Πριβιλέτζιο Γκλόρια, Ζησιμόπουλος Φώτης, Μπάκα Σταυρούλα, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος, Μάλαι Μαρία, Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Γιαζιτζίδου Χριστίνα, Τζουμάκας Απόστολος, Τζαβάρα Νικολέτα.

 


Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι την παράσταση έκλεψαν οι ειδικές βραβεύσεις όπου φόρτισαν την αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ με θετική ενέργεια βγαλμένη μέσα από μοναδικές αθλητικές στιγμές . Ξεκινήσαμε με το «Βραβείο Ήθους» του Χρήστου Παπαδογιώργου , για την υποστηρικτική στάση εμψύχωσης στην συναθλήτριά του Γκλόρια Πριβιλέτζιο στα τελευταία μέτρα του Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Η συγκίνηση κλιμακώθηκε με την Βράβευση του «Γηραιότερου ενεργού Δρομέα Μαραθωνίου» , κ. Στέλιου Πρασσά στα 91 του χρόνια, όπου ο Αθλητικός Σεβασμός πλημύρισε την κατάμεστη αίθουσα! Την βράβευση έκανε ο 10χρόνος εγγονός του, Γιωργάκης Πρασσάς, όπου κάθε χρόνο τον περιμένει στο πλακόστρωτο του Καλλιμάρμαρου για να τερματίσουν μαζί τα τελευταία 100 μέτρα της προσπάθειας!


Το μεγαλύτερο όμως χειροκρότημα απέσπασε η βράβευση της Μαριλένας Γερογιάννη (με τον Πατέρα της Βασίλη) ως «Πολύ συμμετέχουσα αθλήτρια ΑμΕΑ με αμαξίδιο σε αγώνες δρόμου το 2021»η βράβευση έγινε από την Κέλλυ Λουφάκη (Παραολυμπιονίκη , Παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβυρα του Be active Greece).


Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία του Ολυμπιονίκες, έγκριτοι Αθλητικοί δημοσιογράφοι, Αθλητές και Προπονητές με τις Οικογένειες τους και τους φίλους τους , χορηγοί, θεσμικοί λειτουργοί του Αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι εξέφρασαν την επιθυμία τους αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός και να είναι ένα «ετήσιο ραντεβού των Δρομέων»!

Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού για τις αρχές του 2023 με την δέσμευση αυτή η «φωτιά που άναψε» να γίνει πολύ μεγαλύτερη και να δίνει στους Αθλητές και στους Προπονητές μας, την απαραίτητη συναισθηματική και ηθική αναγνώριση για τη δύναμη συνέχειας!


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας στην σελίδα μας στο FB όπου υπάρχει βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση. https://fb.watch/bbcwzVuulb/

 

Runners of the year

Σας περιμένουμε το Σάββατο 27/01/2024 στις 17.00 στη Basket Arena OAKA να χειροκροτήσουμε τους "ξεχωριστούς" του 2023!


* είσοδος από Σπύρου Λούη πύλη Α ή Δ - Parking 5

Event info

Διεύθυνση: Στάδιο ΟΑΚΑ Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 68545016

Email: info@tihiorace.gr

Facebook Twitter G+